Cautare

4343 de rezultate pentru "caut apartamente in craiova" (4.78 secunde)
"Am inceput bine, m-am nimerit tocmai cand isi serba ziua de nastere o colega, am felicitat-o, in rest oamenii par un pic reticenti, nu stiu ce urmeaza sa se intample. Eu insa nu am de gand sa dau pe nimeni afara sau sa incep sa caut greselile fostului director.
Dacian Ciolos, desemnat comisar european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, a fost avizat favorabil, in unanimitate, de grupurile politice din Parlamentul European (PE). ... Toti membrii Comisiei de Agricultura s-au declarat in favoarea lui Dacian Ciolos.
Am urmarit cruciada lui sincera pentru confiscarea averilor ilicite si incapatanarea pozitiva pentru a revizui imediat Constitutia si a se face, in sfarsit, dreptate.
Sute de galateni si-au cautat ieri un job la bursa locurilor de munca desfasurata in holul Universitatii, oferta depasind cu mult cererea. ... In holul institutiei zeci de angajatori isi pregateau cataloagele cu oferta de locuri de munca. ... "Deocamdata inca mai caut.
Firma s-a înfiintat în 1994, la insistentele familiei. ... 'Eu nu stiu sa fac nimic în acest domeniu'“, a declarat Viorel Popescu, directorul firmei.
Firma s-a înfiintat în 1994, la insistentele familiei. ... 'Eu nu stiu sa fac nimic în acest domeniu'“, a declarat Viorel Popescu, directorul firmei.
"Spectatorii au nevoie de emotie, pentru ca in viata de zi cu zi nu prea mai gasesti emotii nicaieri" - Poti trai fara teatru? ... - Actorii sunt niste oameni totusi dezechilibrati si echilibrati in acelasi timp. Ei vor sa fie in centrul atentiei, de asta fac meseria asta.
Iubirile nesfarsite se asaza doar in vieti limpezite (Guest post by Alexandra-Mihaela Ignat). ... Este ca un vis dintr-o noapte de vara al unei femei care crede in magie. Licuricii sunt acei mesageri speciali ce iti soptesc in misterul noptii:
Oltenii au scapat de presiunea pusa pe spinarea lor de autoritati în cârdasie cu firmele de montare a repartitoarelor de costuri:
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Peste 100 de milioane de euro vor fi investite in cei aproximativ 500 de kilometri de drumuri din cele doua judete Zecile de milioane de euro puse la bataie de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului vin prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), cunoscut si sub numele de programul de modernizare a 10.000 de kilometri de drumuri.
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
Directia de Taxe si Impozite Craiova are de incasat de la craioveni circa 60 de miliarde de lei vechi. ... Pe lista neagra a celor urmariti de primarie figureaza nume cunoscute de firme, prin scandalurile in care au fost implicate.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Carutele - pericol public In orice alta tara europeana apar doar in muzee, ca exponate de Ev Mediu.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste"
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
google-analytics.com